Baking a La Joyce

Vandaag zouden we op visite gaan.  Maar door het slechte weer ging dat helaas niet door.                                                                                                             Er kwam toch wat leuks voor terug.

Samen met onze zoon van 22,5 maand lekkere Cupcakes / Popcakes & Harten cakejes gemaakt. Onze zoon mocht een kleurtje kiezen. Echter koos hij drie kleuren. Aangezien ik niet de moeilijkste ben, mag dat uiteraard ook gewoon. Het werd dus Naturel / Grijs / Oranje / Rood. 

Baking A La Joyce is mijn naam. Aangezien ik iedereen altijd mijn creaties wil laten zien. 

 

Cupcakes:

 

Oranje Cupcake. Onze zoon is op koningsdag geboren, dat doet mij daaraan denken.

 

De Minion cupcake hebben wij ook met mijn zoon zijn 1ste verjaardag gedaan. Alweer bijna een jaar geleden..  Extra leuk om het nu weer te gebruiken.

 

Twee kleuren kan ook. 

 

NIEUW in het assortiment: Harten Cakejes, kan ook in allerlei kleuren!

 

Popcakes , leuk om zelf te eten maar ook om als bedankje / verjaardags hapje / traktatie te geven. Kan uiteraard ook met chocolade.

 

 

Ook de popcakes kunnen in meerdere kleuren: 

 

Ik zou zeggen, een hele fijne maandag avond en tot de volgende keer ! Groetjes, JTL Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *